Home > Cercle keert terug uit Schotland met een 1-1 gelijkspel. Volgende week beslissing

Geschreven op 26 juli 2024 om 07:07 door Mario De Wilde

Gisteravond was het een rentree op het Europese toneel voor Cercle Brugge. De Vereniging speelde tegen Kilmarnock haar eerste Europa League-wedstrijd in 14 jaar ruim. De West-Vlamingen waren een uur lang de betere ploeg en klom dan ook in de 56ste minuut op voorsprong na een doelpunt van Kazeem Olaigbe. Toch kon men niet met een zege huiswaarts keren want in de 71ste minuut lukte David Watson een ongelukkige tegengoal. Het was op het einde zelfs nog bibberen want Kilmarnock schoot nog een bal tegen de paal. Volgende week donderdag volgt de beslissing op Jan Breydel.